910532.jpg

Puoltoist tuntii myöhemmin siitä kun olin soittanu Michaelille vedin kuteet päälle. Ei nyt mikään paras lopputulos, mut siedettävä kuiteski. Mä posetin täysil mun uuden huonoon peilin edes. Me oltiin mutsin kaa vaihdettu huoneita, siitä mun uudet tapetit.

914976.jpg

Mä vilkaisin peiliin. Mul ois viel noin puol tuntii aikaa enne ku Michael tulis. Siin ajas täytyis ehtii viimeistellä meikki. Ei kauheesti aikaa, mut ehtisin kuitenki.

Sitte, ku olin saanu meikit ojennuksee, mä juoksin pihalle. Nyt mua jännitti jo paljo.

914998.jpg

Michael tuli ku alko olla jo pimeetä. Mä säikähdin ja juoksin halaamaan sitä.

Mä kuiskasin sille et se on hyvin mielenkiinotoine persoona.

915003.jpg

"Nii säkin" se kuiskas mulle ja veti mut lähemmäs. Sitten se suuteli mua varovasti. Kun mä vastasin sen suudelmaa, se otti musta tiukemmin kii ja rpes suutelee rajummin. Mä annoin täysillä takasin. Se rupes kuljettamaan käsiään mun selkä'ä pitki aina vaa alemmas ja alemmas, sitte se hyväili mun persettä ja mä huokaisin nautinnollisesti sen korvaan: "Meidän takapihal on teltta. Mennää sinne." Se mumisi mun korvaa jotai myöntävää ja mä irroittauduin sen otteest ja lähin vetää sitä kohti telttaa.

915011.jpg

Mä menin telttaa ja Michael kömpi mun perään. Se tuli ihan mun lähelle ja rupes suutelemaan mua. Se kisko mun paitaa pois päältä ku meidän pihal pamahti autonovi. Mutsi.

915023.jpg

Se oli tullu kotii. Paskat, mä kuiskasin ja käskin Michaelin pysyy hiljaa. Se pysyiki. Mä rupesin tuhisemaa ja toivomaa et mutsi uskois mun nukkuvan. Luojan kiitos, se vaan tuli vähä lähemmäks ja kuuli mun tuhisevan. Se kääntyi ja meni sisään. Sitten ovi aukes taas, autonovi paukahti uudestaa ja mutsi käynnisti auton. Se oli varmaa menos Davidille yöks. Me huokastii helpotuksesta. Sitte me tajuttii et me maataa kovalla maalla ja päätettii mennä jakaa juttuu mutsin sängyl.

915021.jpg

Me mentii makaamaa ja sit mä lähestyin Michaelii. Se tuli mun lähelle, otti paidan pois ja rupes irrottaa rintsikoita. Ku se oli saanu ne auki, se rupes imemää mun nännejä. Mä voihkin mielihyväst ja avasin sen housuja ja kiskoin sen paitaa pois. Ku oltii saatu vaatteet pois, meil tuli kylmä ja siirryttii peiton alle jatkaa touhuja.